Jopie van Groesen

 

“Persoonlijk heeft het mij heel veel gebracht zoals plezier in het werk, veel mensen leren kennen, mogelijkheden om je kwaliteiten te laten zien en mijn passie te volgen. Bijzonder dat het ons is gelukt om honderden medewerkers in korte tijd klaar te stomen. We boden theorie en training ‘on-the-job’ tijdens de hectische tijd van toen.”

Bernard Veldhuijzen

“Mensen met uiteenlopende achtergrond, groot enthousiasme, supergemotiveerd én met persoonlijke aandacht voor de burger. De GGD is in staat gebleken in korte tijd test- en vaccinatielocaties op te zetten, waarmee deze medewerkers optimaal worden gefaciliteerd.”

 

“Het mooiste wat me tot nu toe in 2022 is overkomen: de GGD assisteren bij het testen. Het is geweldig teamwork, met de dagco’s als regisseurs. Iedere keer wordt er weer een feestje gemaakt en de toch al vrolijke en uitgelaten stemming naar een nog hoger niveau getild.”

 

Toine Akkermans

Ester van Tiggelhoven

 

“Hoe dánkbaar mensen reageren; hartverwarmend! De kers op de taart van je werk wat mij betreft. De coronareis heeft mij prachtige nieuwe kansen gegeven en die heb ik met beide handen aangegrepen.” Ester is helemaal blij en happy want, zo vertelt ze; “Ik ben GGD!”

 

 

“Helpen bij de opzet van de vaccinatiecampagne! Wat een enorm bijzondere en hectische tijd. Dankbaar dat ik heb kunnen en mogen helpen. Én mijzelf heb kunnen ontwikkelen, profileren en laten zien. Toch, ondanks alles, won de ontmoeting met minister Hugo de Jonge op Breepark het niet van de eerste keer ‘mama’ door mijn dochtertje.”

Mieke Schoenmakers

WERKPLEZIER!

Uitspraken van medewerkers

De GGD-medewerkers hebben het werk met veel trots en plezier gedaan.
De energie en flow die heerst is opvallend:

Hans Staats


Hans werkt in de teststraat en hoort veel ‘oneliners’ voorbij komen. Hij benoemt er een aantal:


Reacties van collega’s  

Wie zijn de mensen van de GGD die meewerken aan het bestrijden van de coronapandemie? We spreken met diverse collega’s en halen korte en lange verhalen, quotes en anekdotes op.

HET VERHAAL
VAN...

Draai je telefoon om de inhoud te bekijken

Draai je telefoon om de inhoud te bekijken